Ressenya de novembre '23: Miquel Vaquer Calumarte

Fins al 30/11/2023  | Recerca

Miquel Vaquer Calumarte

Vicent Ortuño Ginestar va nàixer en Ondara l'any 1949. És arquitecte tècnic i llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i Mestre de valencià per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Després de viure 18 anys a Barcelona, on va realitzar la major part de la seua tasca acadèmica i professional relacionada amb la seua formació acadèmica, va tornar a València, on va treballar de professor de valencià a la Conselleria de Cultura i on des d'aleshores ha exercit diverses activitats professionals. Ha publicat llibres i articles de temàtiques diferents (geografia, llengua i història) i ha impartit ponències sobre turisme, gestió cultural i d'altres.

David Vaquer Bosch va nàixer a València l'any 1970. Fill de Romà Vaquer Cirujeda i de Rosa Bosch Más i net de Miquel Vaquer Calumarde. És diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de València. Professionalment és delegar de visita mèdica. Actualment resideix en València.

Amb la lectura d’aquest llibre et preguntaràs, un artista naix o es fa? Miquel Vaquer és la mostra de com l'esforç i el treball, units a unes condicions naturals, conflueixen per a donar lloc a un gran pintor. Un pintor amb una vida plena d'experiències extraordinàries que van modelar el seu futur, però, a la vegada, arrelat a la seua terra i amb els peus en ella. Amb aquest llibre voldríem contribuir a recuperar la memòria de la persona i del pintor que fou Miquel Vaquer i retre-li un petit homenatge.

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2023