Ressenya de gener '23: Prozak Soup

Música

BlaBlaBla

Prozak Soup és un grup musical valencià, liderat pel cantant Joan Palomares, que combina diversos estils musicals, com el post-hardcore, l’electro, el hip-hop i el rock. El grup, també autodefinit com milenialcore, electroanime i psicomàquina, va produir el seu primer disc “Imbècil” en el 2014, i no ha cessat de produir, sumant 3 discs nous en la seua trajectòria.

El quart disc del grup, “Blablabla”, és una crítica a la societat que vivim i la realitat que creem, recriminant que es parla molt, però es comunica poc. Aquesta vegada sonen a una combinació de bakalao valencià, màkina catalana dels 90, metalcore, metal-pop, rock, electrònica, drum & bass, nu rave, EDM, hardstyle i punk-pop, entre altres, rebaixant la sonoritat del rock i les veus guturals per afegir més electrònica.

Respecte a la producció de l'àlbum musical, les lletres han sigut creades per Joan Palomares, junt amb les aportacions dels companys. Jonny s’ha encarregat principalment del so de l'electrònica i Marcos dels ritmes. La seua manera de compondre és generalment digital, ja que mai componen junts, i fins que no està el disc fet no fan assajos.

Una de les deu cançons del disc,  anomenada “Come  on”, ha obtingut el guardó al millor videoclip en els Premis Ovidi 2019 i en els Premis Carles Santos 2019.

Pots trobar el disc en el canal seu canal de YouTubeSpotify Deezer.

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2023